baaad baaad baaad update!

Tjohejsan! Här vare dålig uppdatering! Hehehe... Har faktist inte gjort så mycket de senaste dagarna... Men idag då jävlar! Haha, först va det skola då, efter skolan så va jag med pojken. Sjukt mysigt♥! Vid sex tiden blev han hämtad då han skulle fira sin kusin. Usch! Not fun! När han drog så drog jag till skolan eftersom det var påskrocken och jag hade lovat klara att komma. Sen efter det gick jag hem och på vägen ringde jag mamma eftersom jag går genom råby skogen och klockan var nio så att, haha. Snackade med mamma på vägen hem, man vet ju aldrig om något händer, så bäst att vara på den säkra sidan! ;) När jag kom hem blev det RÄKOR till kvällsmat, yummiiiiii!! Sen nu sitter jag här och skriver lite. Imorgon ska jag nog till älsklingen. Vi får ju trots allt påsklov imorgon! Ååh så skööönt! Längtar! Men det är en seg dag i skolan, kan väll inte direkt säga att jag längtar till den.... Men ja... Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon! Godnatt på er! Hoppas alla är friska och krya! Puss!♥



hejhej, hemskt mycket hej!

Idag vaknade jag typ halv ett eller nå, sjukt skönt att sova ut! Halv två kom älsklingen och som vanligt hade vi sjukt kul och sjukt mysigt! ♥ Finns inte så mycket mer att skriva, haha. Han blev hämtad typ tjugo över sju... usch! Sen så har jag inte gjort nånting efter det. Men jag funderar lite på vilken mobil jag ska köpa.... sony ericsson w595 rosa eller sony ericsson w715 grå.... hmm... Eller ni kanske har nå tips på en annan bra mobil? Hör av er isåntfall!


Där ser ni dom också!


18.25

Igår var det en sån underbar och väl behövd dag hos älsklingen. Sjukt mysigt och kul! Han gör mig så lycklig! ♥ Imorse vid halv elva tiden ringde farmor och frågade om jag kunde åka till pappa så kunde hon komma dit och ge mig min present då det bara är öppet köp ett visst antal dagar på presenten. Så jag tog halv två bussen till Hallsta. När jag kom dit överraskade pappa mig med hämtning från busshållplatsen!;) Haha! När vi kom hem så ringde älsklingen så pratade vi i tele ett tag. Vid tre tiden kom farmor, farfar var dock inte med. Han skulle på hockeymatch. Men jätte kul att träffa farmor iallafall. Och vet ni vad jag fick av henne? En guldring med tre års garanti på! Ååh, vad fin den är! Det är fem diamanthjärtan på den också. Sjukt fin! Blev jätte glad! Och pappa hade inte köpt något. så han frågade om jag ville ha pengar eller om dom skulle köpa något till nästa gång. Då ville jag självklart ha pengar eftersom jag sparar till ny mobil. Då sa pappa att när jag bestämt mig för vilken mobil jag vill ha så betalar han hälften, oavsett vad den kostar! Gaahh, sjukt bra presenter har jag fått i år! Borde fylla 15 oftare... Hahah! Iallafall, när farmor skulle hem så skjutsade hon hem mig också, haha, hon kunde inte vägen och jag är osäker på vägen. Men ja, jag kom ju hem iallafall. Hahaha! Så nu sitter jag bara här och lyssnar på musik. Imorgon ska jag va med min älskade igen. Så otroligt kul varje gång vi ses! Haha, känns som om jag kommer bli något ihjäl kittlad eftersom jag retades lite tidigare idag... Haha (a) Jaja, nu ska jag gå och titta på tv eller något. Ni får ha det så bra! ♥



07.10

Snabbt inlägg nu. Igår var det en lååång dag i skolan, haha. Slutade fem över fyra. Usch! Idag blir det en kort dag, slutar tjugo över tolv, sen blir det åka hem till älsklingen min. Mysigtmysigt! Nu ska jag fixa det sista och borsta tänderna sen gå till skolan, hare bäst!



09.09

Igår var det miiin födelsedag!;) Haha! Av mamma fick jag 500 till en ny mobil, av syrrorna fick jag 100kr och av mormor och morfar så fick jag två par vantar, två t-shirtar, 2 ögonskuggsgrejjer och en mascara. Min älskling följde med mig hem efter skolan också! Sjukt skönt att träffa honom igen! Hade inte träffat han sen hans match i lördags, sjukt längesen... Iaf, han blev hämtad vid sju tiden :( Vid åtta kom mamma hem så käkade vi räkor och päron och baugetter och massa sånt :) GOTT! Efterrätt blev glass!;) Så jag blev så jävla mätt! Haha! :) Nu sitter jag i skolan och ska leta efter en nalle puh bild till bilden :) Ska typ göra någon kollage grej. Och om ca en kvart kommer älsklingen till skolan :) Sen blire gå till nån speciell person och kolla om jag kan ändra mitt val från bild till hantverk till 9an. Haha, roligare med syslöjd och jag kn inte rita längre. Har verkligen inte det tålamodet! Haha! Jaja, nu ska jag faktist leta efter en bild för klockan är inte 09.09 längre, haha! Vi hörs!




Nej, jag är inte gravid!

Ingen skola idag heller. Hostade mestadels av natten och känner mig yr. Och hela skolan går tydligen runt och säger att jag är gravid?! svaret på det är N E J ! Jag är inte gravid! Fattar inte att folk ska va så jävla dumma i huvet och sprida rykten om något sånt! Blir så arg! Och även om jag skulle va det, varför angår det er?! Och om ni har fått för er att tro att jag är gravid, FRÅGA MIG FÖRST! Gå inte runt och säg till alla innan! Jävla dumhuven!!!!

14.30

Idag har jag inte gjort någonting. Blev ingen skola för mig. Och idag så har jag och älskling varit tillsammans i en månad. Det är inte mycket men allting har en början. Och detta är början på någonting otroligt bra!♥ Nu ska jag gå och kolla vad vi har för gott hemma. Senare blir det väll ta en dusch eftersom det blir skola imorgon. Ni får ha det så bra!



Jag älskar dig William Eriksson!



17.20

Yes, här lever man på yoghurt. Testade äta lite speghetti och sånt där, men nej... Det gick inte, gör alldeles för ont. Så mamma är och köper yoghurt och kräm som jag kan äta. Imorgon kommer jag inte till skolan. Och på tre av lektionerna imorgon äre grupparbeten. Hemkunskapen, engelskan och so:n , herregud. Det känns som om jag kommer missa jätte mycket. Får väll hoppas att Klara är i skolan eftersom hon är i min grupp i alla ämnen så Johan inte blir själv på hemkunskapen och Zepur på So:n. Och inte för att vara taskig men om Klara inte heller kommer imorgon så kommer det nog inte gå så bra för Akram och Kardo på engelskan. Gaah! Men det värsta av allt är att jag och William firar en månad och vi kommer inte kunna träffas. Han kan ju knappt röra sig och jag kan knappt prata. Haha, handikapps-paret or what? Om jag mår bättre imorgon så blir det skola på tisdag. Så blir det väll isåntfall va med William då också om han mår bättre han med. Jaja, nu ska jag fortsätta att inte göra nånting.



21.10

Sitter här och äter yoghurt... Har så ont i halsen att jag inte kan äta annat, usch! Det jag har fått i mig idag är : 3 skålar yoghurt och obeskrivligt mkt halstabletter. Vill bara bli frisk! Iaf, kollade på innebandy idag då. Älskling stog i mål för 94orna. Tittade med hans föräldrar, haha, satt där som ett jävla frågetecken. Fattade verkligen ingenting! hahaha! Får börja titta på fler matcher och lära mig lite regler och skit känner jag. Haha. Efter hans match så träffade jag Lora som skulle kolla på en match som va efter hans, så stannade och gjorde henne sällskap också. Herreguuud, jag tappade nästan rösten för att jag snackade så mycket. Inte bra, inte bra. Efter den matchen gick jag hem och knarkade halstabletter. Älsklingen skulle även hört av sig när han kunde snacka i tele igår och idag men har inte sagt något så, guess he´s kind of busy... Aja. Nu ska jag försöka få i mig min tredje skål yoghurt, yummi..... börjar nästan tröttna.... Men hoppas ni är friska och mår bra iallafall!


 

08.00

Ååh vad trött jag är på min hals! Igår hostade jag nästan hela tiden kändes det som. Och det gjorde så sjukt ont varje gång! Och när jag pratade så lät jag som en kråka eller nått. Usch. Så blev ingen träning då heller, utan efter skolan gick jag hem och pressade FEM CITRONER som jag drack upp! Den ni! Fast det tog ju fyra timmar innan allt var i magen men det struntar vi i tycker jag ;) Lät lite bättre efter det iaf. Men sedan så blev det värre igen. Vaknade inatt typ 4 gånger p.g.a min hals. Så nu sitter jag här och kunde inte somna om längre. Älsklingen har match på råby c kl. 10.00 så ska väll gå dit och titta iaf :) Försöker äta lite yoghurt som förhoppningsvis (men tror inte) ska göra min hals lite "lenare" så att jag inte hostar och kan prata iaf. Ååh, tycker inte om att vara sjuk! Vill inte vara sjuk längre! Vill bara bli frisk så jag kan träffa folk! Blir ju gaaaaleen. Och fick igår reda på att mormor och kusinen Cornelia är i sala idag, men varken jag eller syrrorna kan ju åka dit och träffa dom eftersom alla tre låter som kråkor. Jaja. Nu ska jag ta ännu en halstablett. Känns som om jag knarkar halstabletter. Men ni får ha det så bra!




17.00

dålig uppdatering igen då, ehehe. Inte mitt fel tycker jag. Skolan tar för mycket av min tid. hahah! Men det är som idag, jag slutade 5 över 4, något sent lixom? Men jag skulle ju ha gått på yoga och afro dans idag, men nej, min hals skulle bli totalt upp-fuckad så gör nu ont när jag pratar, hostar och sväljer. kul? nej. Ska försöka äta något nudå. Idag blir det bara ta det lugnt och antagligen sticka, haha! kul liv.... Får se om det blir någon träning imorrn då, förhoppningsvis mår min hals bättre då.



20.40

snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
igår åkte jag till pappa dårå, imorse när jag vaknade tog jag det lugnt, sedan duschade jag och drog till bussen som gick 4 till västerås eftersom jag och My skulle på yoga. Idag blev det yoga 1 haha! Efter yogan fick jag skit ont i ryggen och det har typ "spridit" sig till nacken och det har blivit värre, så har sjukt ont nu! Usch! Men jag och My har bestämt att vi ska träna på torsdag och fredag! På torsdag blire Yoga följt av Afro-dans. På fredag blir det Ki balans följt av dans. Hur bra låter inte det? Men iaf, tillbaka till nuet. Sitter här och bara längtar till min säng just nu. Så ska ta en tidig kväll och gå å lägga mig nu. Godnatt people! Hörs imorgon!



Äkta kärlek!♥

Ååh vad jag är kär! Jag har världens underbaraste pojkvän! Han kan få typ vem han vill, och han vill ha just mig. Jag är så grymt jävla lycklig när jag är med honom! Utan honom är det något som fattas. Känner mig helt tom. Han är min andra halva. Utan honom är jag ingen. Han är sjukt snygg, har världens underbaraste personlighet, bra musiksmak, snygg klädstil, är sjukt snäll och omtänksam, ALLT man vill att en kille ska va och ha! När jag är med honom svävar jag på rosa moln, han får mig att må så sjukt bra!♥ Folk i min omgivning ser hur bra jag mår när jag är med honom, hela jag skiner upp! och är det konstigt eller? nej, för han är världens underbaraste och bara min. Trodde aldrig man kunde vara såhär kär! Jag kan ibland känna att allt är skit, allt! Men så fort jag ser honom så försvinner allt dåligt och jag skiner upp och blir sjukt lycklig igen. Vi har bara varit tillsammans i tre veckor, men fan vad jag är kär! Det går verkligen inte att beskriva! Jag kan sitta här och skriva hela natten utan att riktigt hitta de rätta orden. Han är verkligen helt jävla perfekt, och vi har så mycket gemensamt. Han låter mig ha min sjuka humor, han står ut med min allmänt sjuka familj, han står ut med mina galna humör svängningar, han står ut med hela mig. Helt sjukt hur man kan vara så underbar som han! Han är helt enkelt bäst. Bättre kille finns verkligen inte. Han ställer upp, även på natten, även om han är med någon annan, han finns alltid där för mig, och jag älskar verkligen honom!♥♥ Han är min lilla mupp! Bara min! Som det känns nu så vill jag aldrig släppa taget om honom, jag tror verkligen på oss. För allt med honom känns bara så grymt bra. Han är den enda för mig, ingen annan!♥ Och denna grymt underbara pojkvän heter
Carl William Scott Eriksson!


21.10

Igår var det sjukt kul! Haha, blev lite smått mobbad men aah.... haha :D William kommer inte våga komma hem till mig nå mer.... hahah ! Men iaf, idag så vaknade jag runt 11 tiden, åt frukost och sånt där. Vid 1 tiden kom min underbara pojkvän hem till mig (ovanligt.. haha!) och det var grymt mysigt :) Trötta va vi men de gör inge :) Vid 5 tiden drog jag, janina och my till friskis och tog ett Yoga 2 pass på 90 minuter, aldrig igen säger jag bara! hahah :D Fyfan va jobbigt det va! Och man kände sig inte direkt välkommen heller som nykomling :) Så tänker fortsätta med Yoga 1 ! :) Iaf, efter yogan tog jag och My sällskap till Hallsta då båda bor här :) Blev sedan hämtad av pappa och kom hem och åt! :) Nu sitter jag här och lyssnar på Eric Saade som borde ha vunnit! Saade eller Salem al fakir skulle fanimej ha vunnit! ååååhh vad arg jag blev när den där jävla Anna vann! Hon kommer fan sänka sverige igen! Förövrigt så var det kul att titta på melodifestivalen :) Men vem tycker ni var bäst då? Skulle inte skada med en kommentar ;) Haha! Nej, nu ska jag ta och skaffa mig ett liv! Hare bäst :D puss !



13.10

Nu ska jag packa resten av mina saker och gå till bussen för att åka till mamma :) Kanske blir att titta på någon av älsklingens matcher också :) vi får se hur det blir! :) men ni får ha det så bra! ♥


11.45

Haha, nu är Natasha hemma och jag ska ta och klä på mig lite mer och göra mig iordning lite grann :) Får se om det blir någon ny header ikväll kanske :) Jaja, nu ska jag fan göra mig iordning! ;) Puss ! ♥



11.20

Gud vad tidigt jag somnade igår! Jag somnade vid 22 tiden. Var sjukt trött! :) Idag vaknade jag även tidigt, 08.00 typ. haha :) Så blev att kliva upp, äta frukost och sedan ta hand om småsystrarna :) Hinner inte skriva så mycket nu, måste titta till de små busfröknarna! ;) Men ikväll kommer iaf älsklingen! ååh vad jag är kär i han! helt sjuuukt! ♥♥♥♥♥♥ Nej nu måste jag gå, ni får ha det så bra!



HJÄLP!

Om någon är duktig på att designa en header så får ni jätte gärna designa en åt mig! Har själv ingen speciell inspiration och behöver därför hjälp :) Så hör av er om ni kan/vill/har orken! :) <3



19.35

Tjatja! ;) Idag var det först skola :) Hade trampett på idrotten, inget jag är särskilt bra på, kände mig bara allmänt fånig när jag hoppade och sånt, haha, men ändå. Kul vare :) På svenskan jobbar vi med vårat manus fortfarande ;) Haha, kommer bli kul att se hur filmen blir när den är klar ;) Juste. Det där påminde mig om att jag ska fråga pappa lite snällt om vi får låna hans videokamera :) Efter skolan idag så var jag med älsklingen min :) Mycket mysigt och kul :) Förutom att min "kära" syster kom och va allämnt dryg, haha ! :) Efter fem nångång åkte jag och älskling ner på stan och sen åkte han hem och jag drog till stationen för att vänta på far min :) Och när jag sitter där och väntar, vet ni vem jag träffar då? Emma Wickström! Ååh vad jag har saknat henne! två år sen sist. Fööör länge faktist! Vid 6 kom iaf pappa och vi åkte till Surahammar och hämtade Lance från hockeyträningen sedan bar det av till Hallstahammar (kanske mitt hem och ett litet tag, måste tänka ett litet tag till, inte hundra procent än) Funderar även på om jag ska byta fårn blogg.se till devote.. Någon som tycker att det låter bra/dåligt? Ni får gärna säga vad ni tycker, haha :) Vet inte om jag kommer bry mig så mycket, men värt ett försök, right?;) Ikväll blir det att titta på film och käka godis och kanske vara lite allmänt social på sms :) Glömde min laddare hemma så det blir att åka hem imorrn, och har studiedag på måndag så blir väll att åka hit igen på söndag och hem på måndag ;) Vi får se hur det blir :) Imorrn när jag åkt hem till mamma igen så tänkte vi ha en liten myskväll :) älsklingen kommer då också efter sina matcher! :) Men tyvärr får han inte sova över än ;/ Så han blir hämtad vid 10-11 då :) Mysigt kommer det att bli ändå! ;) Ska även vara barnvakt imorgon från kvart i 10 till halv 12 ungifär, skönt -.- haha :) Jaja, nu har tiden runnit iväg och jag ska sätta på någon bra film! Blir kanske en klassiker som grease! ;) Hade sjukt kul idag iaf :) kommer antagligen inte uppdatera så mycket imorgon bara så att ni är berädda på det! ;) Blir väll kanske ett inlägg tidigt på dagen innan jag åker till mamma, men på kvällen blir det bara massa myspys så kommer nog inte uppdatera då :) Herregud jag slutar aldrig skriva! Nu slutar jag!




måste bara säga att jag stör mig på en viss person som är så jävla bitchig och egoistisk! Hejdå :) <3

14.50

Igår så var jag med William och Klara, haha, Klara somnade ett tag också, haha ! :D Men iaf, skit kul vare :)
Idag fick jag sluta tidigare :D Fick skippa tyskan eftersom det blev så lång hål innan ;) skit skönt ;D Och hade biologi prov, gick väll hyffsat tycker jag :) Så nu sitter jag här medans de övriga i klassen + paralell klassen har lektion om en kvart ;) Haha :D Senare blir det yoga med syster och My :) efter det blir det gården tror jag... Vi får la se hur de blir :) Och jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men har vart upptagen med älsklingen och plugg :) Men ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar! :) Imorrn tror jag att det blir pappa efter något pass på f&s :) Hoppas det iaf :) Ni får ha det så bra alla :)



07.25

snabbt inlägg,
varit dålig på att uppdatera, i knooow :( men har vart med älsklingen söndags, måndags, igår och ska va med han idag :) <3 Nu ska jag gå till skolan, hare bäst, puss ! <3

12.01

Idag åker jag hem! :) Ska även träffa min älskade! :) Men här kommer några bilder från igår när jag och lillasyster Felicia ritade ;)<3






Något osminkad Elin ser ni där! ;)


16.30

Det blev en till dag hos pappa då han tyckte jag såg för hängig ut för att åka hem :) Har hunnit prata en del också :) Riktigt skönt! :) Bara det att jag saknar min älskling sjukt mycket! :( Men jag åker till honom imorgon iallafall :)<3 Har även ritat lite med lillasyster idag! ;) Bilder kommer senare :) Så skönt att vara här i Hallsta! :) Bara ta det lugnt lixom :) Men nu ska jag ta och titta lite andra saker på datorn ;) Ni får ha det så bra ! :) Uppdaterar senare ikväll :)



23.10

Nu ska lilla jag ta och gå å lägga mig! :) För imorgon tar jag antingen halv 2 tåget eller 2 bussen till västerås och så träffar jag älsklingen! :) Kommer bli sjukt kul! :) Sov gott allihopa! :)



21.06

Sitter hos pappa och tittar på Bäst of Dag-Otto. Haha, han är så skön! Hahaha!
någon kille - Hur såg hon ut?
Dag-Otto - Hon hade bröst!
någon kille - Men i ansiktet?
Dag-Otto - Nej dom satt lite längre ner...
HAHAHAHA! No life jag vet men så sjukt kul att titta på det :) Iaf, idag väckte pappa mig 12.50 typ och sa att de va mat, så gick ner och åt sen så satt jag där ett tag xP Vid 3 gick pappa och hämtade felicia från dagis och när de kom tillbaka gick jag ut och lekte med henne :) Kulkul :) Sen så har jag bara tagit de luuugnt ;) Men nu ska jag fortsätta titta på Bäst of Dag-Otto, haha :D



20.00

Igår så mådde jag skit, men när william ringde så vände allting. Han är världens underbaraste och han kan alltid få mig på bra humör! :) Idag så åkte jag hem till min baba :) Skit skönt :) Har även bakat och umgåtts med systrarna :) och så har jag pratat med älsklingen :) verkligen världens bästa är han :) men nu ska jag typ ladda hem någon bra film, vi hörs! :)



22.42

Igår gjorde jag inte mkt, städade sen drog jag till gården.
Idag har det bara vart en äckligt jobbig och dålig dag, orkar inte skriva. hejdå.

haha!

Gjorde en snabb header, den blev inte bra men den får duga sålänge ;) !
fixar nog något annat när jag åker till far min :) haha ;)



10.00

Halloj! Ja, nu har jag ju varit lite dålig på att uppdatera, haha :) Men det är något konstigt så jag kan inte lägga upp bilder på bloggen. Nu ska ni få mina senaste dagar väldigt kortfattat! :) hade grymt kul i lördags på grease musikalen med jessica och becca!:) Va då hemma runt 00.00 :) I söndags tog jag det bara lugnt heeela dagen :) skit skönt! och älsklingen fyllde år då, så grattis till han!:)<3 Och igår var jag hos älsklingen min :) Hade grymt kul och mysigt :) haha, ja, vi är ju som vi är :) haha, och idag vaknade jag runt halv 9 eftersom jag somnade jääävligt tidigt igår :o hahah, somnade typ inte senare än halv 10 iaf, haha :D skönt ändå :) Idag har jag än så länge bara kollat på tv, haha, senare skaj ag ner på stan och leta efter skor ! :) Om någor känner för att följa med så är det helt okej, jag lovar! ;) hahah :D Men nu ska jag hitta på nånting :) Hare bäst!<3



RSS 2.0